Definita cuvantului ațineșestul
a ține șestul expr. (intl.) a pândi eventuala apariție inopinată a cuiva în timpul unei operațiuni ilegale.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu ațineșestul
sacrifícul, sacrifículi, s.m. (înv. și reg.) preot. Vezi definitia »
AMFILOHIE HOTINIUL (c. 1735- c. 1800, n. sat Zagavia, jud. Iași), cărturar român. Episcop de Hotin. A militat pentru înlocuirea în învățămînt a limbii grecești cu cea română. A tradus și a prelucrat în românește primele manuale de matematică și geografie („Elemente aritmetice”, „De obște gheografia”). Vezi definitia »
CARACÚL s.m. Rasă de oi cu blană buclată, de obicei neagră, asemănătoare cu astrahanul. // s.n. Blănița unui miel din această rasă. [Pl. (s.m.) -li, (s.n.) -luri, var. carachiul s.m.n. / < Karakul – oraș în Asia Centrală]. Vezi definitia »
Acompaniamentul unei persoane, a unui cuplu, a unui manager, a unei echipe, organizatiilor, avand ca perspectiva dezvoltarea potentialului propriu, a cunostintelor, a vietii personale si profesionale. Procesul care dezvolta relatii de succes intre oameni de succes. Demersul care faciliteaza trairea schimbarilor. Vezi definitia »
produsul autolizei (dezintegrarii) celulelor si a tesuturilor plantelor si microorganismelor dupa moartea acestora, sub actiunea enzimelor proprii. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z