Definita cuvantului colofon
COLOFÓN, colofoane, s. n. (Rar) Notă, însemnare finală a unei cărți, care reproduce sau completează cele spuse în titlu. – Din fr. colophon.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu colofon
GODRÓN s. n. ornament în relief de forma unor caneluri late, orizontale, pe un element de arhitectură, pe un vas etc. (< fr. godron) Vezi definitia »
MELOTRÓN s. n. instrument electroacustic cu clape destinat reproducerii sonorităților suflătorilor și coardelor, la care acționarea claviaturii pune în mișcare benzi conținând imprimări ale instrumentelor respective. (< engl. mellotron) Vezi definitia »
FRISÓN, frisoane, s. n. Succesiune de tremurături convulsive și ritmice, însoțită de senzație puternică de frig, care se manifestă de obicei înainte de o criză febrilă sau în timpul unei boli febrile. – Din fr. frisson. Vezi definitia »
RADIOMICROFÓN, radiomicrofoane, s. n. Mic radioemițător portabil, prevăzut cu un microfon, folosit pentru interviuri sau pe scenă. [Pr.: -di-o-] – Radio1- + microfon. Vezi definitia »
TESTOSTERÓN s.m. (Biol.) Unul dintre cei mai activi hormoni androgeni, cu multiple întrebuințări terapeutice. [Var. testosteronă s.f. / cf. fr. testostérone, engl. testosterone]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z