Definita cuvantului burgund
BURGÚND, -Ă, burgunzi, -de, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Burgundia. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Burgundia. – De la Burgundia (n. pr.).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu burgund
cand se fut doi si o baga ala cu pula mare in aia cu pizda mare Vezi definitia »
COLÍND, colinde, s. n. Faptul de a colinda. 1. Obiceiul de a colinda. 2. Cântec tradițional cântat de cete de copii, de flăcăi sau de adulți cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou; colindă. 3. Umblet din loc în loc, întrerupt de popasuri. – Din colinda (derivat regresiv). Vezi definitia »
FOREHAND s.n. (op. backhand) Lovitură a mingii la tenis executată în așa fel încât mâna care ține racheta are palma îndreptată în afară, nu spre corp. [Pron. forhénd, pl. -duri, var. forhend s.n. / < engl. forehand]. Vezi definitia »
BLÂND, -Ă, blânzi, -de, adj., s. f. I. Adj. 1. (Despre oameni) Care este omenos, pașnic, prietenos; blajin. ♦ (Despre fapte, sentimente etc.) De om bun. ♦ (Despre animale) Care nu fuge de om; care nu se sperie. 2. Fig. (Despre timp, natură etc.) Care nu este aspru, care nu este excesiv, care este plăcut. II. S. f. (Pop.) Urticarie. – Lat. blandus. Vezi definitia »
111-222-1933emailaddress.tst and 1=1 Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z