Definita cuvantului redispărea
REDISPĂREÁ, redispár, vb. II. Intranz. (Rar) A dispărea din nou. – Re1- + dispărea.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu redispărea
Totalitatea transformarilor fiziceçhimice ,biochimice si microbiene pe care le sufera deseurile organice(vegetale sau animale),in conditii aerobe sau anaerobe,plecand de la starea lor initiala si ajungand pana la diferite stadii de humificareçe reprezinta tot o stare organica,dar un produs nou format diferit de cel initial,denumit compost. Vezi definitia »
transformarea oamenilor în lupi Vezi definitia »
fetnegeá, fetnegéle, s.f. (reg., înv.) fetișcană șireată; boldeică. Vezi definitia »
VIORÉA, -ÍCĂ, viorele, s. f. (Bot.) 1. Toporaș. 2. Plantă erbacee din familia liliaceelor, din al cărei bulb cresc două-trei frunze lunguiețe și o tulpină care poartă flori albastre, roz sau albe (Scilla bifolia). [Pr.: vi-o-] – Vioară2 + suf. -ea, -ică. Vezi definitia »
primiteá, primitéle, s.f. (reg.) 1. mătură cu coadă lungă, făcută din nuiele sau fire de mătură, cu care se mătură pleava, paiele rămase la vânturatul cu lopata; felează, felezeu, felezitoare, felezoaie, leasă, târn. 2. unealtă formată dintr-o plasă susținută de o prăjină, cu care se îndepărtează pleava (la vânturatul cu lopata). 3. (în forma: premetea) bidinea. 4. (în forma: premetea) ștergar, prosop; cârpă de spălat sau de șters vasele, de spălat pe jos. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z