Definita cuvantului redondant
REDONDÁNT, -Ă adj. v. redundant.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu redondant
INDUMÉNT s.n. 1. (Liv.) Obiect de îmbrăcăminte; îmbrăcăminte. 2. (Bot.) Strat des de peri de pe suprafața unor frunze. [< fr. indument, it. indumento, lat. indumentum]. Vezi definitia »
SANGVINOLÉNT, -Ă adj. 1. amestecat cu sânge, care conține sânge. 2. de culoarea sângelui. (< fr. sanguinolent, lat. sanguinolentus) Vezi definitia »
TORÉNT s. n. 1. curs de apă temporar pe pantele repezi și neregulate ale munților și dealurilor, cu debit variabil, care curge impetuos peste creste, în urma ploilor mari sau după topirea bruscă a zăpezilor. 2. formă de relief care ia naștere ca urmare a acțiunii apelor torențiale. 3. (fig.) șuvoi, năvală. ♦ în ~ = din belșug. (< fr. torrent, lat. torrens) Vezi definitia »
COMPLEMÉNT, complemente, s. n. 1. Ceea ce se adaugă la ceva spre a-l întregi; complinire. 2. Parte secundară a propoziției care determină un verb, un adjectiv sau un adverb. 3. Substanță de natură proteică prezentă în serul normal și care participă la procesul imunității. – Din fr. complément, lat. complementum. Vezi definitia »
INAPARÉNT, -Ă adj. care nu este aparent; ascuns. (< fr. inapparent) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z