Definita cuvantului râșcov
RẤȘCOV, râșcovi, s. m. Ciupercă comestibilă cu pălăria de culoare portocalie-cărămizie și cu picior galben-portocaliu, care crește prin pădurile de fag și de brad și care secretă un latex (Lactarius deliciosus).Cf. ucr. ryžok, ryžka.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu râșcov
ALCÓV, alcovuri, s. n. Firidă într-o cameră de dormit, unde se așază patul. [Var.: (înv.) alcóvă s. f.] – Fr. alcôve. Vezi definitia »
MOV adj. inv., s. n. (de) culoarea florilor de stânjenel; violet-deschis. (< fr. mauve) Vezi definitia »
MÓRCOV, morcovi, s. m. 1. Plantă leguminoasă din familia umbeliferelor, cu rădăcina groasă în formă de con, de culoare galbenă-roșiatică și cu gust dulce, folosită în alimentație (Daucus carota sativa).Morcov sălbatic (sau de câmp) sau morcovul câmpului = rușinea-fetei (Daucus carota). 2. (Arg. și fam.) Fiecare dintre bornele fixate pe marginile unei șosele. – Din bg. morkov. Vezi definitia »
ARHIPOV, Abram Efimovici (1862-1930), pictor rus. Membru al grupării peredvijnicilor. Scene inspirate din viața țăranilor și a muncitorilor („Pe Volga”), peisaje („Pe malul rîului Oka”), portrete și scene de gen („Spălătorese”). Vezi definitia »
morcov, morcovi s. m. 1. teamă, frică, spaimă. 2. supărare. 3. bornă kilometrică. 4. penis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z