Definita cuvantului renci
RENCI s. n. Stofă în fâșii de diferite culori și desene, produsă în cantitate redusă pentru colectarea mostrelor și lansarea lor în producție în urma sondajului de preferințe. – Et. nec.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu renci
nimuricí, nimuricésc, vb. IV (reg.) 1. a (se) schilodi. 2. (refl.) a se chirci; a se cocoșa, a se gârbovi. Vezi definitia »
ISPRĂVNICÍ, isprăvnicesc, vb. IV. Intranz. A administra, a conduce în calitate de ispravnic. ♦ Tranz. și refl. A face sau a deveni ispravnic. – Din ispravnic. Vezi definitia »
nișcoríci s. m. pl. – Mîncărime. Origine îndoielnică. De asemenea, îndoielnică este și glosarea. E cuvînt mold., care pare folosit în expresii ca cea de la Cezar Petrescu: ai nișcorici, de nu mai stai locului. Ar putea fi un der. de la a mișca. Nu e atestat în dicționare. Vezi definitia »
cheșméci s. m. – Intrigi, combinații. Din. germ. Techtelmechtel, după Pușcariu, Dacor., IV, 681. În Bucov. Vezi definitia »
chici, chíciuri, s.n. (reg.) 1. coapsă, șold. 2. pădure din care se taie nuiele. 3. grind cu vegetație de sălcii și arini; vârf de ostrov; prag. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z