Definita cuvantului dermatograf
DERMATOGRÁF dermatografe, s. n., adj. (Creion colorat) care are o compoziție specială și servește la machiaj. – Din fr. dermatographe.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu dermatograf
DERMATOGRÁF dermatografe, s. n., adj. (Creion colorat) care are o compoziție specială și servește la machiaj. – Din fr. dermatographe. Vezi definitia »
SCINTISCANOGRÁF s. n. aparat cu ajutorul căruia, pe baza unui sistem de fotografiere, se pot determina cu precizie regiunile bolnave ale glandei tiroide. (< fr. scintiscanographe) Vezi definitia »
BENACERRAF, Baruj (n. 1920), medic american de origine venezuelană. Prof. univ. la New York și Boston. Cercetări de microbiologie, patologie, imunologie și oncologie. Specializat în imunogenetică, a descoperit și inaugurat studiul factorilor genetici în reglarea activității celulelor imunitare. Premiul Nobel pentru medicină și fiziologie (1990), împreună cu S. Dausset și G.D. Snell. Vezi definitia »
MUZICOGRÁF, -Ă s. m. f. specialist în muzicografie. (< fr. musicographe) Vezi definitia »
vătaf, vătafi s. m. (intl., înv.) 1. șef de poliție. 2. (deț.) șef de echipă sau de dormitor. 3. infractorul cu cele mai multe condamnări din bandă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z