Definita cuvantului deck
DECK, deckuri, s. n. Magnetofon, casetofon etc. fără amplificator de putere. – Din engl. deck.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu deck
INTERLÓCK s.n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. 2. Sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. [< fr., engl. interlock, cf. germ. Interlock]. Vezi definitia »
COME-BACK CÁM-BEC/ s. n. reluare a unei activități sportive, muzicale, teatrale etc. după o perioadă de incapacitate; reapariția în prim-plan a unui „nume” care își pierduse popularitatea. (< engl. come-back) Vezi definitia »
DECK s. n. magnetofon, casetofon etc. fără amplificator de putere. (< engl. deck) Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ♦ Tricot indeșirabil. 2. (Cin.) Sistem de înregistrare sincronă a imaginii și sunetului aferent prin antrenarea cu aceeași viteză la înregistrare și redare a peliculei de imagine și a benzii magnetice audio. – Din engl., fr. interlock. Vezi definitia »
BUCK [bac], Pearl (1892-1973), scriitoare americană. Romanele sale evocă aspecte patetice din viața socială a Chinei din primele decenii ale sec. 20 („Vînt de răsărit, vînt de apus”, „Ogarul”, „Casa de lut”). Premiul Nobel (1938). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z