Definita cuvantului degazor
DEGAZÓR, degazoare, s. n. Aparat folosit pentru eliminarea gazelor din apa de alimentare a cazanelor de abur, a rețelelor termice. – Din fr. dégazeur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu degazor
DECUSCUTATÓR s. n. separator electromagnetic pentru decuscutare. (< decuscuta + -tor) Vezi definitia »
ERBIVÓR, -Ă, erbivori, -e, adj., s. n. 1. Adj. Care se hrănește numai cu plante. 2. S. n. (la pl.) Ordin de mamifere care se hrănesc numai cu plante; (și la sg.) animal din acest ordin. – Din fr. herbivore. Vezi definitia »
Doamnelor, Domnilor, Cautand semnificatia cuvantului PERIPLU, am descoperit (cred eu) o greseala in definitia trimisa de raduborza (preluata dupa MDN) si anume : PERÍPLU s. n. călătorie pe mare în jurul Pământului; circumnavigație. ♢ (p. ext.) voiaj turistic pe mare sau pe uscat; turneu. (< fr. périple) Sursa: MDN Vezi definitia »
SCORMONITÓR, -OÁRE, scormonitori, -oare, adj., s. n. 1. Adj. (Adesea substantivat) Care scormonește; fig. (în special) care caută să pătrundă, să cerceteze, să iscodească pentru a afla, a descoperi, a înțelege ceva. 2. S. n. Piesă metalică în formă de gheară aplicată la unele pluguri, pentru a scormoni pământul dedesubtul brazdei. – Scormoni + suf. -tor. Vezi definitia »
RAȚIONALIZATÓR, -OÁRE s.m. și f. Persoană care se ocupă cu găsirea mijloacelor de raționalizare a muncii. [< raționaliza + -tor]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z