Definita cuvantului safian
SAFIÁN s. n. v. saftian.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu safian
LIMÁN, limanuri, s. n. 1. Țărm, mal; (înv.) port. ◊ Expr. A ieși la liman = a scăpa dintr-o primejdie; a ajunge la o situație mai bună. A duce (sau a scoate) la (un) liman (sau la liman bun) = a scăpa (pe cineva) dintr-o situație grea; a salva. A ajunge la (un) liman sau a ajunge limanul = a atinge ținta dorită. ♦ Fig. Adăpost, refugiu. 2. Lac rezultat prin bararea cu aluviuni a gurii de vărsare a unui râu. [Pl. și: limane] – Din (1) tc. liman, (2) rus. liman, ucr. lyman. Vezi definitia »
CORINTIÁN, -Ă adj. corintic. (< fr. corinthien) Vezi definitia »
METAFIZICIÁN, -Ă s.m. și f. Adept al metafizicii, care se ocupă de metafizică. [Pron. -ci-an, pl. -ieni, -iene. / cf. fr. métaphysicien]. Vezi definitia »
SHOWMAN U-MEN/ s. m. 1. artist care organizează show-uri. 2. muzician care cântă pe scenă sau în orchestră, îndeplinind în spectacol rol de solist sau acompaniator. (< engl. showman) Vezi definitia »
SEDÁN s. n. tip de caroserie pentru automobile cu un singur compartiment, cu locuri pentru patru-șapte persoane; autoturism cu o astfel de caroserie; berlină (2). (< engl., fr. sedan) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z