Definita cuvantului scuter
SCÚTER, scutere, s. n. Tip de motocicletă ușoară, cu roți mici, cu motorul așezat, de obicei, sub șaua conducătorului, permițând acestuia să stea într-o poziție comodă (ca pe scaun), și care poate transporta una sau două persoane. – Din engl., fr. scooter.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu scuter
OLIGOMÉR, -Ă adj., s. n. 1. (ciclu floral) cu un număr mic de elemente constitutive. 2. (polimer) a cărui moleculă conține un număr redus de molecule monomere. (< fr. oligomère) Vezi definitia »
PRESPAPIÉR s.n. Obiect de birou care se așază peste hârtii pentru a le împiedica să se împrăștie. [Pron. -pi-er, scris și presse-papier. / < fr. presse-papiers]. Vezi definitia »
AEROSTIÉR s.m. Specialist care se ocupă cu aerostația (1); soldat din serviciul aerostației militare. [< fr. aérostier]. Vezi definitia »
BOUCHER [bușé], François [1703-1770], pictor și desenator francez. Reprezentant al rococoului. Tablouri mitologice și pastorale, scene galante și de vînătoare („Cuibul”). Cartoane pentru tapiserii. Ilustrația la comediile lui Molière. Vezi definitia »
ESCAMOTÉR, -Ă s. m. f. (rar) scamator la circ. (< fr. escamoteur) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z