Definita cuvantului sport
SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități. ◊ Loc. adj. De sport = sportiv. ♦ (Adjectival) Care este specific unui sportiv. Haină sport. – Din fr. sport.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sport
DEȘÉRT, -ÁRTĂ I. s. n. (spațiu) gol; pustiu. ◊ (regiune) întinsă, nisipoasă, cu ploi puține, lipsită de vegetație și cu populație foarte rară. II. adj. (fig.) fără temei. ◊ în ~ = zadarnic. (< lat. desertum, fr. désert) Vezi definitia »
CART1 s. n. 1. serviciu la bordul navelor, cu durata de patru ore. 2. unitate de măsură pentru unghiuri, de 11,15ș (a 32-a parte din roza vânturilor); rumb. 3. unitate de volum anglo-americană, de 1,136 l. (< fr. quart) Vezi definitia »
APÓRT1 interj. Strigăt cu care se îndeamnă un câine să aducă vânatul împușcat sau un obiect aruncat. – Din fr. apporte (< apporter). Vezi definitia »
REEXPÓRT s.n. Exportare a unor mărfuri importante fără a le prelucra sau a le supune altor operații. [Cf. germ. Reexport]. Vezi definitia »
AFrT38 <a href=„http://ptitnjkcvbzs.com/”>ptitnjkcvbzs</a>, [url=http://ojcnvukepxpt.com/]ojcnvukepxpt[/url], [link=http://exnpdvfgcrir.com/]exnpdvfgcrir[/link], http://rzpqrtegruuo.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z