Definita cuvantului supresor
SUPRESÓR, -OÁRE, supresori, -oare, adj. (Despre un element al unui aparat, despre un dispozitiv etc.) Care împiedică producerea unui fenomen, a unui efect etc. dăunător sau care reduce considerabil efectele acestora. – Din fr. suppresseur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu supresor
MONOPROCESÓR adj. (despre un sistem de calcul) care posedă un singur procesor. (< fr. monoprocesseur) Vezi definitia »
TURBOREACTÓR s. n. reactor dintr-o turbină cu gaze și un compresor, folosit la propulsia prin reacție a avioanelor de mare viteză; turbodinam, turbojet. (< fr. turboréacteur) Vezi definitia »
CONFORMATÓR s.n. Instrument folosit de pălărieri pentru a lua forma și dimensiunile exacte ale capului. [< fr. conformateur]. Vezi definitia »
RELAIÓR, -OÁRE, relaiori, -oare, s. m. și f. Fiecare dintre participanții la o probă de ștafetă. [Pr.: -la-ior] – Din fr. relayeur. Vezi definitia »
TRANSPORTÓR, -OÁRE adj. Care transportă. // s.n. 1. Instalație pentru transportarea materialelor la distanțe relativ mici. 2. Autovehicul blindat, cu posibilități de deplasare pe orice teren, cu care se transportă trupele și statele-majore. // s.m. și f. Muncitor care execută lucrări de transport (3) [în DN]. [Cf. fr. transporteur]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z