Definita cuvantului creionaj
CREIONÁJ, creionaje, s. n. Desen făcut cu creionul (1). – Din fr. crayonnage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu creionaj
BOSÁJ s.n. Proeminență regulată pe suprafața unei piese, care servește ca reazem pentru altă piesă. ♦ Suprafața pietrelor unei zidării, aflată în relief față de paramentul zidului. [< fr. bossage, cf. bosse – îngroșătură]. Vezi definitia »
MAGAZINÁJ, magazinaje, s. n. 1. Depozitare a unei mărfi în magazie. 2. Timpul cât o marfă se află depozitată în magazie. 3. Taxă care se plătește pentru depozitarea unei mărfi. – Din fr. magasinage. Vezi definitia »
ARBITRÁJ, arbitraje, s. n. 1. Soluționare a unui litigiu de către un arbitru. 2. Conducere de către un arbitru (2) a unei competiții sportive. – Din fr. arbitrage. Vezi definitia »
ȘANTÁJ, șantaje, s. n. Constrângere exercitată asupra cuiva prin amenințarea cu divulgarea unui secret compromițător sau prin alte mijloace de intimidare, cu scopul de a dobândi în mod injust un folos pentru sine sau pentru altul; mijloc întrebuințat în acest scop. [Pl. și: șantajuri] – Din fr. chantage. Vezi definitia »
CARNÁJ s.n. (Liv.) Ucidere în masă; măcel, masacru. [Var. carnagiu s.n. / cf. fr. carnage, it. carnaggio]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z