Definita cuvantului croncănitură
CRONCĂNITÚRĂ, croncănituri, s. f. Croncănit. – Croncăni + suf. -tură.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu croncănitură
SEMIREMÓRCĂ s.f. Remorcă cu o singură osie, a cărei parte frontală se sprijină pe puntea din spate a vehiculului motor. [Gen. -cii. / cf. fr. semi-remorque]. Vezi definitia »
POLÉMICĂ s.f. Discuție contradictorie asupra unui subiect, asupra unei teme etc.; luptă de idei cu privire la o problemă literară, științifică etc. [< fr. polémique, it. polemica, cf. gr. polemikos < polemos – război]. Vezi definitia »
totoreáță, totoréțe, s.f. (reg.) făcăleț dintr-o ramură de brad cu 5-6 vârfuri la un capăt. Vezi definitia »
VÍZITĂ s.f. 1. Faptul de a merge în casa cuiva din politețe, din obligație etc. pentru a-l vedea. ◊ Carte de vizită = a) bucată de carton pe care este scris numele unei persoane si informații privind adresa, telefonul etc ale acesteia; b) joc a cărui dezlegare se obține prin anagramarea literelor din numele dat spre a se obține un alt nume, un proverb, un titlu de carte etc.; a fi în vizită cu cineva = a-și face vizite reciproc; a avea relații particulare cu cineva. 2. Fiecare deplasare a medicului în casa unui bolnav pentru a-l consulta sau în saloanele unui spital pentru a examina bolnavii și a cerceta starea sănătății lor. 3. Deplasare a unui colectiv la un muzeu, la o întreprindere etc. [< fr. visite, it. visita]. Vezi definitia »
LACTÓZĂ s.f. Substanță organică dulce, extrasă din lapte. [< fr. lactose]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z