Definita cuvantului hidroponic
HIDROPÓNIC, -Ă, hidroponici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Cultură legumicolă sau floricolă în soluții nutritive sau pe un strat de pietriș sau de nisip prin care circulă permanent apă cu îngrășăminte chimice. 2. Adj. Referitor la hidroponică (1), de hidroponică. – Din fr. hydroponique.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu hidroponic
TRIGONOMÉTRIC, -Ă adj. referitor la trigonometrie. ♦ cerc ~ = cerc cu raza egală cu unitatea și cu sensul de măsurare a arcelor invers aceluia al acelor unui ceasornic; funcție ~ă = fiecare dintre funcțiile sinus, cosinus, tangentă, cotangentă, secantă și cosecantă. (< fr. trigonométrique) Vezi definitia »
DIARÉIC, -Ă adj. De diaree. [Pron. di-a-re-ic. / cf. fr. diarrhéique]. Vezi definitia »
PSIHASTÉNIC, -Ă, psihastenici, -ce, s. m. și f. Persoană care suferă de psihastenie. – Din fr. psychasthénique. Vezi definitia »
TAHISEÍSMIC, -Ă adj. referitor la fenomenul de oscilație rapidă a solului în regiunile vulcanice. (< germ. tachyseismisch) Vezi definitia »
ÁSDIC s. n. aparat de detectat submarinele, precum și bancurile de nisip submarine, bancurile de pești etc., prin ultrasunete; sonar. (< fr. asdic) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z