Definita cuvantului interconsonantic
INTERCONSONÁNTIC, -Ă, interconsonantici, -ce, adj. (Fon.) Care este plasat între două consoane. – Din fr. interconsonnantique.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu interconsonantic
ANÁRHIC, -Ă, anarhici, -ce, adj. Care se referă la anarhie, care este propriu anarhiei, care duce la anarhie; care dovedește indisciplină; dezorganizat, haotic. – După fr. anarchique. Vezi definitia »
aeronaútic adj. m., pl. aeronaútici; f. aeronaútică, pl. aeronaútice Vezi definitia »
ÍSTMIC, -Ă adj. Care aparține unui istm. ◊ Jocuri istmice = serbări la vechii greci care se organizau din doi în doi ani în Istmul Corintic, în timpul cărora aveau loc întreceri de lupte, alergări, aruncarea discului și a suliței etc. [Cf. fr. isthmique, lat. isthmicus]. Vezi definitia »
ALOGENÉTIC, -Ă adj. (Chim.) Alogen. [Cf. gr. allos – altul, genesis – naștere]. Vezi definitia »
BACTERIOLÓGIC, -Ă, bacteriologici, -ce, adj. Care se referă la bacterii sau la bacteriologie. ◊ Armă bacteriologică = mijloc criminal de exterminare în masă a unei populații pașnice, folosit de un agresor imperialist și constând în răspândirea de bacterii producătoare de boli infecțioase. Război bacteriologic = război criminal în care se folosesc arme bacteriologice. [Pr.: -ri-o-] – Fr. bactériologique (< gr.). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z