Definita cuvantului interurban
INTERURBÁN, -Ă, interurbani, -e, adj. Care are loc între două sau mai multe orașe; care leagă două sau mai multe orașe; care este situat între două sau mai multe orașe; care servește mai multe localități. ♦ (Substantivat, n.) Telefon care stabilește legătura între două localități. – Din fr. interurbain (după urban).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu interurban
SUPERMAN s. m. Persoană cu calități (fizice) ieșite din comun; supraom. [Pr.: supermén] – Cuv. engl. Vezi definitia »
VOLÁN s. n. I. garnitură dintr-o fâșie de țesătură ușoară sau de dantelă, încrețită sau plisată, drept podoabă pe rochii, la mâneci etc. II. 1. piesă din dispozitivul de direcție al unui autovehicul cu ajutorul căreia se poate îndrepta vehiculul în direcția voită. 2. piesă în formă de roată cu ajutorul căreia se pun în mișcare anumite mașini, se acționează mecanisme etc. (< fr. volant) Vezi definitia »
CORDOVÁN, cordovane, s. n. (Inv.) Piele fină de capră sau de oaie, folosită pentru încălțăminte de lux și marochinărie; marochin. – Din it. cordovano. Vezi definitia »
AUSTRALIÁN, -Ă I. adj., s. m. f. (locuitor) din Australia. II. adj. care aparține Australiei. ♦ limbi ĩene = una dintre cele trei mari familii de limbi din Oceania, alături de austroneziană și papua. (< fr. australien) Vezi definitia »
VEZUVIÁN s.n. Silicat natural de aluminiu, calciu, fier și magneziu. [Pron. -vi-an. / < germ. Vesuvian, cf. Vezuviu – vulcan în Italia]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z