Definita cuvantului pelecan
PELECÁN s. m. v. pelican.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pelecan
IVORIÁN, -Ă, ivoriéni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Coasta de Fildeș sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține statului Coasta de Fildeș sau ivorienilor (1.), privitor la Coasta de Fildeș sau la ivorieni, originar din Coasta de Fildeș. (cf. fr. ivoirien, din Côte d' Ivoire, denum. fr. a statului) Vezi definitia »
PRITÁN s. m. (ant.) 1. primul magistrat în vechile cetăți grecești. 2. fiecare dintre delegații de trib care formau sfatul celor cinci sute la Atena. (< fr. prytane, gr. prytanis, șef) Vezi definitia »
OLÁN2, olane, s. n. 1. Piesă de argilă arsă, de obicei de formă semicilindrică, folosită pentru executarea învelitorilor la acoperișurile unor clădiri. 2. Tub de argilă arsă, din care se fac canale de scurgere a apei, coșuri pentru fum etc. [Var.: olánă s. f.] – Ol + suf. -an. Vezi definitia »
ELECTROPORȚELÁN s. n. Varietate de porțelan folosit la confecționarea izolatoarelor pentru liniile de distribuție a curentului electric și de telecomunicații. – Electro- + porțelan. Vezi definitia »
șleán, șleánuri, s.n. (reg.) 1. rând de butuci la vie. 2. rând de zarzavaturi în grădină. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z