Definita cuvantului amenajament
AMENAJAMÉNT, amenajamente, s. n. 1. Sistem de măsuri pentru organizarea exploatărilor forestiere, cuprinzând refacerea, ameliorarea, mărirea fondului forestier, protecția și exploatarea lui rațională. 2. Sistem de măsuri privind organizarea, folosirea și îmbunătățirea unei pășuni pentru o anumită perioadă de timp. – Din fr. aménagement.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu amenajament
DETRIMÉNT s. n. prejudiciu, pierdere materială sau morală. ♦ în detrimentul (cuiva sau a ceva) = în paguba, în dauna (cuiva sau a ceva). (< fr. détriment, lat. detrimentum) Vezi definitia »
IMPRIMÁNT, -Ă I. adj. care imprimă, servește la imprimat. II. s. f. 1. element al unui ordinator sau calculator care permite ieșirea rezultatelor imprimate. 2. hârtie continuă introdusă în imprimanta calculatorului pentru scrierea rezultatelor și mesajelor sistemului de calcul. (< fr. imprimante) Vezi definitia »
Consimtamant, aprobare, incuviintare data cuiva pentru a face ceva; Expresie: A fi in asentimentul cuiva = a proceda in conformitate cu dorinta cuiva, a avea aprobarea cuiva intr-o actiune. Vezi definitia »
INVADÉNT, -Ă adj. (Liv.) Invadator. [< it. invadente]. Vezi definitia »
DECAPÁNT s.m. Soluție folosită la decapare; decapator. [Cf. fr. décapant]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z