Definita cuvantului factură
FACTÚRĂ2, facturi, s. f. Act justificativ privind vânzările și cumpărările de mărfuri, lucrările executate și serviciile prestate, precum și mărfurile lăsate în păstrare; formular tipărit pe care se întocmește un astfel de act. – Din fr. facture.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu factură
SULFAMIDOREZISTÉNȚĂ s. f. rezistență a microbilor la acțiunea bacteriostatică a sulfamidelor. (< fr. sulfamidorésistance) Vezi definitia »
TRÉMĂ1 s. f. 1. semn diacritic (¨) care se pune pe o vocală pentru a arăta că trebuie pronunțată separat de vocala precedentă sau pentru a-i modifica valoarea. 2. poziție răsfrântă a unui grup de dinți. 3. orificiu buco-anal, la viermii trematozi, înconjurat de o ventuză. ◊ cloacă la monotreme. (< fr. tréma) Vezi definitia »
scarándă, scaránde, s.f. (reg.) 1. monedă turcească de aur purtată ca podoabă la urechi sau în salbe. 2. broșă metalică fără valoare. Vezi definitia »
PODÁGRĂ s.f. Gută a picioarelor. [< fr. podagre, cf. gr. pous – picior, agra – acces]. Vezi definitia »
RADIODERMÍTĂ, radiodermite, s. f. (Med.) Dermită provocată de iradieri cu raze X sau de substanțe radioactive. [Pr.: -di-o-] – Din fr. radiodermite. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z