Definita cuvantului serviabilitate
SERVIABILITÁTE s. f. (Rar) Însușirea de a fi serviabil. [Pr.: -vi-a-] – Din fr. serviabilité.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu serviabilitate
ELASTICITÁTE s. f. Proprietatea de a fi elastic. – Din fr. élasticité. Vezi definitia »
TERMOELECTRICITÁTE s. f. Parte a fizicii care studiază efectele apărute în conductoare sau în semiconductoare și care constau în interacțiuni între efectele termice și cele electrice. – Din fr. thermo-électricité. Vezi definitia »
INEGALITÁTE s.f. 1. Lipsă de egalitate, neegalitate; disproporție. 2. (Mat.) Relație între două valori care nu sunt egale. [Cf. fr. inégalité]. Vezi definitia »
PUBLICITÁTE s. f. Faptul de a face cunoscut un lucru publicului; difuzare de informații în public; caracterul a ceea ce este public. ♦ Agenție (sau birou) de publicitate = birou unde se pot da, pentru a fi publicate în ziare sau difuzate prin radio și televiziune, anunțuri (cu caracter particular). Mica publicitate = rubrică a unui cotidian în care se publică anunțuri cu caracter particular. Agent de publicitate = persoană angajată de o firmă comercială pentru a face reclamă mărfurilor ei. ◊ Loc. vb. A da publicității = a publica. – Din fr. publicité. Vezi definitia »
SUBTILITÁTE s. f. 1. însușirea a ceea ce este subtil. 2. (pl.) raționament, judecată subtilă. (< fr. subtilité, lat. subtilitas) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z