Definita cuvantului pachețel
PACHEȚÉL, pachețele, s. n. Diminutiv al lui pachet.Pachet + suf. -el.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pachețel
GAZÉL s. n. poezie lirică cu formă fixă formată din distihuri, de proveniență orientală, în care fiecare al doilea vers al distihurilor se termină cu aceeași rimă ca cea a primului distih. (< fr. ghazel) Vezi definitia »
pătrărél, pătrăreá, pătrărícă, adj., s.n. 1. (adj., înv. și reg.; despre cai) de patru ani. 2. (s.n.) lemn tăiat în formă de dreptunghi. Vezi definitia »
RASTÉL, rastele, s. n. 1. Suport compartimentat, făcut din bare de lemn sau de metal, pentru păstrarea armelor, a schiurilor, a bicicletelor etc. 2. Subansamblu al unor mașini de filat și al mașinilor de răsucit firele textile având rolul de a susține materialul cu care sunt alimentate aceste mașini1. [Pl. și: rasteluri] – Din it. rastello, germ. Rastel. Vezi definitia »
BLONDEL [blõdél], Jacques François (1705-1774), arhitect și urbanist francez. A elaborat planurile generale ale orașelor Metz și Strasbourg, Primăriei și Teatrului din Strasbourg. Lucrări teoretice („Arhitectura franceză”, „Curs de arhitectură”). Vezi definitia »
BOHĂȚEL, Alexandru (1816-1897, n. Vultureni, jud. Cluj), jurist și om politic român. Căpitan suprem al districtului grăniceresc Năsăud (1861-1876). Activitate de promovare a aspirațiilor românești pentru drepturi politice și culturale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z