Definita cuvantului astenic
ASTÉNIC, -Ă, astenici, -ce, adj., s. m. și f. 1. Care aparține asteniei, privitor la astenie, de astenie. 2. Adj., s. m. și f. (Om.) care este bolnav de astenie. – Din fr. asthénique.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu astenic
NEFRÓTIC, -Ă, nefrotici, -ce, adj. (Med.) De natura nefrozei. – Din fr. néphrotique. Vezi definitia »
FLORÍSTIC, -Ă I. adj. referitor la flori, la floristică. II. s. f. 1. știință a cultivării florilor. 2. ramură a fitogeografiei care studiază răspândirea florei pe glob. (< fr. floristique, /II/ germ. Floristik) Vezi definitia »
DESPÓTIC, -Ă adj. De despot; tiranic, absolutist, dictatorial. [Cf. fr. despotique]. Vezi definitia »
SISÍFIC, -Ă adj. (despre muncă) care cere eforturi îndelungate, istovitoare și zadarnice. (< Sisif, n. pr. + -ic) Vezi definitia »
CÓMIC, -Ă, comici, -ce, adj., subst. 1. Adj. Care aparține comediei1, de comedie, relativ la comedie. ♦ Care provoacă râsul; hazliu, ridicol. 2. S. m. Actor care interpretează roluri de comedie1. 3. S. n. Categorie estetică în a cărei sferă intră actele, situațiile sau personajele din viață sau din artă care provoacă râsul; ceea ce constituie temeiul ridicolului; parte hazlie, element sau efect comic, notă ridicolă pe care o reprezintă ceva sau cineva. – Din fr. comique, lat. comicus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z