Definita cuvantului plutocratic
PLUTOCRÁTIC, -Ă, plutocratici, -ce, adj. Care aparține plutocrației, referitor la plutocrație, de plutocrat. – Din fr. ploutocratique.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu plutocratic
EPULÓTIC, -Ă adj. (Despre remedii) Care cicatrizează; cicatrizant. [< fr. épulotique, gr. epoulotikos]. Vezi definitia »
CUÁNTIC, -Ă adj. Referitor la cuantă sau la cuantificare. ◊ Număr cuantic = fiecare dintre numerele care caracterizează stările staționare ale unui atom, ale unei molecule etc.; mecanică cuantică = ramură a fizicii teoretice care se ocupă cu legile mișcării din lumea atomilor; electronică cuantică = ramură a fizicii care studiază procesele elementare discontinue din câmpul electromagnetic și interacțiunea dintre acesta și substanțe și corpuri. [Pron. cuan-, var. cvantic, -ă adj. / < fr. quantique]. Vezi definitia »
HIDROPÓNIC, -Ă, hidroponici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Cultură legumicolă sau floricolă în soluții nutritive sau pe un strat de pietriș sau de nisip prin care circulă permanent apă cu îngrășăminte chimice. 2. Adj. Referitor la hidroponică (1), de hidroponică. – Din fr. hydroponique. Vezi definitia »
PETROGRÁFIC, -Ă, petrografici, -ce, adj. Care aparține petrografiei, privitor la petrografie. – Din fr. pétrographique. Vezi definitia »
EPIDÍCTIC, -Ă adj. (Liv.) Care servește la o demonstrație. [< fr. épidictique, gr. epideiktikos]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z