Definita cuvantului bismarck
BÍSMARCK s.n. Scrumbie marinată și preparată cu maioneză. [Cf. germ. Bismarck].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu bismarck
come back expr. (pub.) revenirea la modă sau în viața publică a unei vedete / personalități. Vezi definitia »
POLLACK s.n. (Iht.) Pește marin din fam. gadidae (cod), de culoare neagră (Pollachius virens), numit comercial și cod negru, dar poate fi și de culoare mai deschisă (Pollachius pollachius), având carnea delicată, asemănătoare cu cea a somonului (comercializat în Germ. ca Seelachs = somon de mare) sau a merlanului, foarte apreciată în gastronomie; engl. pollack, pollock; it. pollachio, merluzzo carbonero. Vezi definitia »
DIRT-TRACK s.n. Întrecere motociclistă care se desfășoară pe o pistă cu zgură special amenajată, uneori cu obstacole. [Pron. dărt-trec. / < engl., fr. dirt-track]. Vezi definitia »
BRUNSWICK, Karl Wilhelm Ferdinand, duce de (1735-1806), feldmareșal prusac. Comandantul armatelor primei coaliții antifranceze; înfrînt la Valmy (1792) și apoi la Auerstädt (1806), unde a fost rănit mortal. Vezi definitia »
BUCK [bac], Pearl (1892-1973), scriitoare americană. Romanele sale evocă aspecte patetice din viața socială a Chinei din primele decenii ale sec. 20 („Vînt de răsărit, vînt de apus”, „Ogarul”, „Casa de lut”). Premiul Nobel (1938). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z