Definita cuvantului building
BUILDING s.n. (Rar) Clădire modernă de mari dimensiuni. [Pron. bíl-din. / < engl. building].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu building
PÉCHING s. n. 1. Țesătură din mătase naturală, cu dungi, realizată din fire de grosimi diferite sau divers colorate. 2. Rasă de rațe cu penajul de culoare albă, bună producătoare de carne. [Var.: péchin s. n.] – Din n. pr. Peking. Vezi definitia »
BROWNING [bráuniŋ], John Moses (1855-1926), constructor de arme de foc american. A inventat pistolul care-i poartă numele, patentat în Belgia în 1896, aflat și în dotarea armatei române. Vezi definitia »
DUGÓNG s. m. mamifer marin din ordinul sirenienilor, cu corpul masiv, în apropierea coastelor Oc. Indian. (< fr. dugong) Vezi definitia »
MÁRKETING s.n. Știință a eficienței economice, înglobând totalitatea tehnicilor și metodelor moderne referitoare la livrarea mărfurilor de la producător la cumpărător, în ceea ce privește atât desfacerea propriu-zisă (organizarea magazinelor), cât și depozitarea, transportul, asigurarea, sondarea și prospectarea pieței etc. [< engl. marketing < market – piață]. Vezi definitia »
CÁSTING s. n. Concurs sportiv în care participanții au dreptul la un număr de aruncări la țintă, cu lanseta, într-un timp limitat. – Din engl. casting. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z