Definita cuvantului camambert
CAMAMBÉRT s.n. Un fel de brânză grasă cu coaja subțire, fabricată după o rețetă franțuzească de la Camembert. [Scris și camembert. / < fr. camembert, cf. Camembert – localitate în Normandia].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu camambert
aerotranspórt (-ro-tran-sport / -trans-port) s. n., pl. aerotranspórturi Vezi definitia »
consórt (consórți), s. m. – Soț. Fr. consort, it. consorte.Der. consoartă, s. f. (soție); consorțiu, s. n., din lat. consortium (sec. XIX). Vezi definitia »
BROCÁRT s.n. Stofă ornamentală cu fir de aur, de argint etc. ♦ Țesătură de bumbac sau de in folosită pentru lenjerie de pat. [Pl. -turi, var. brocard, brocat s.n. / < fr. brocart, cf. it. broccato]. Vezi definitia »
DESÉRT s. n. fel de mâncare care se servește la sfârșitul mesei, din fructe, prăjituri etc.; momentul servirii lui. (< fr. dessert) Vezi definitia »
EXPÓRT s. n. trimitere de mărfuri în străinătate în scop de vânzare sau de schimb comercial; mărfurile exportate. ♦ ~ invizibil = vindere de servicii altor țări (operații de transport, asigurare, credit, licențe, servicii de turism etc.); ~ de capital = investiție de capital făcută de către monopoluri în alte țări, pentru a obține cu mai multă ușurință profituri maxime. (< germ. Export) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z