Definita cuvantului zimbabwian
ZIMBABWIÁN, -Ă, zimbabwiéni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Zimbabwe sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține statului Zimbabwe sau zimbabwienilor (1.), privitor la Zimbabwe sau la zimbabwieni, originar din Zimbabwe. (cf. fr. zimbabwien)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu zimbabwian
șerán, șeráni, s.m. (reg.) V. șaran. Vezi definitia »
JUNCÁN, juncani, s. m. Junc mai mare (între trei și patru ani). Junc + suf. -an. Vezi definitia »
CLÁN s. n. 1. grup de familii înrudite la popoarele celtice. ◊ comunitate umană din orânduirea primitivă, formată din indivizi uniți prin legături de rudenie și de limbă; gintă, trib. 2. mic grup de specii vegetale, crescute pe suprafețe puțin întinse, care tind să se răspândească. 3. (peior.) clică. (< fr., engl. clan) Vezi definitia »
BELOMORIAN 1. Subdiviziune superioară a Arhaicului din Scutul Baltic, reprezentată prin gnaise granulitice și amfibolite. 2. Ciclu geotectonic desfășurat la sfîrșitul Arhaicului în Scutul Baltic. Structurile tectonice rezultate au constituit lanțul muntos al Celomoridelor din jurul Mării Albe. Vezi definitia »
ploscán, ploscáni, s.m. (reg.) par cu care se cară grămezi de fân (de otavă) pentru a face o căpiță, o claie; ploscar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z