Definita cuvantului deuterium
DEUTÉRIUM s.n. v. deuteriu.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu deuterium
ALBÚM, albume, s. n. 1. Caiet cu foile dintr-o hârtie specială, în care se păstrează fotografii, ilustrate etc. ♦ Caiet în care se scriu versuri, citate, sau în care se schițează desene. 2. Volum alcătuit dintr-o serie de fotografii, ilustrații, schițe etc. reunite după o temă unitară. [Pl. și: albumuri] – Fr. album (lat. lit. album). Vezi definitia »
Acum + suf. -a Vezi definitia »
IMPRÉSSUM s.n. (Rar) Numele, firma tipografiei care trebuie imprimată pe orice lucrare tipărită. [< lat. impressum – imprimat]. Vezi definitia »
ALBÚM, albume, s. n. 1. Caiet cu foile dintr-o hârtie specială, în care se păstrează fotografii, ilustrate, mărci poștale etc. ♦ Caiet în care se scriu versuri, citate sau în care se schițează desene. 2. Colecție de fotografii, de ilustrații, de schițe etc., reunite, într-un volum, după o temă unitară. Album de artă. [Pl. și: albumuri] – Din fr., lat. album. Vezi definitia »
CERÍTHIUM s. m. moluscă gasteropodă din mările calde cu cochilia mică, alungită, în spirală, cu striații. (< lat. cerithium) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z