Definita cuvantului dunaj
DUNÁJ s.n. (Mar.) Bucăți de lemn sau de alte materiale folosite pentru protecția mărfurilor din magaziile unei nave. [< engl. dunnage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu dunaj
GHIDÁJ s. n. 1. dispozitiv mecanic care obligă o piesă mobilă să se deplaseze după o anumită direcție. 2. conducerea și darea explicațiilor necesare de către o persoană competentă într-un muzeu, într-o expoziție etc. (< fr. guidage) Vezi definitia »
spionaj, spionaje s. n. (deț.) urmărirea de către deținuți a activității gardienilor, în scopul identificării momentului propice comiterii unei acțiuni interzise de regulament. Vezi definitia »
FOTOMONTÁJ s. n. 1. mijloc de agitație vizuală constând dintr-o serie de fotografii pe un panou și ilustrând o anumită temă. 2. asamblare a mai multor fotografii pentru a obține un clișeu fotografic. (< rus. fotomontaj, fr. photomontage) Vezi definitia »
ARBITRÁJ, arbitraje, s. n. 1. Judecarea unui diferend de către persoane special autorizate. ♦ Arbitraj de stat = instanță care rezolvă litigiile dintre instituții de stat, întreprinderi și organizații ale sectorului socialist. ♦ Supraveghere și conducere a unei competiții sportive. 2. Hotărâre dată de un arbitru. – Fr. arbitrage. Vezi definitia »
Personaj care cumpara de la producator anumite produse,pe care le revinde apoi cu pret mai ridicat Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z