Definita cuvantului faustpatron
FÁUSTPATRON s.n. Aruncător portativ de grenade antitanc. [Pron. fa-ust-. / < germ. Faustpatrone].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu faustpatron
DENDRÓN s.n. Dendrită. [< fr. dendrone, cf. gr. dendron – arbore]. Vezi definitia »
MANȘÓN, manșoane, s. n. 1. Accesoriu de îmbrăcăminte feminină, în formă cilindrică, deschis la ambele capete, confecționat din blană sau din stofă vătuită și folosit pentru a apăra mâinile de frig. 2. Piesă în formă de inel sau de țeavă scurtă, care servește la îmbinarea a două țevi, bare etc.; parte lărgită de la capătul unui tub, care servește la îmbinarea acestuia cu un alt tub. ♦ Bucată de cauciuc care se introduce între camera și anvelopa unei roți de automobil, de motocicletă etc. pentru a proteja camera. ♦ Înveliș de protecție (de formă inelară) în care se îmbracă mânerul sau altă parte a unor obiecte. 3. (Bot.) Membrană protectoare a seminței, a tulpinii etc. – Din fr. manchon. Vezi definitia »
MEZOPLANCTÓN s. n. plancton ai cărui componenți au dimensiuni medii; plancton din stratul median al mărilor. (< fr. mésoplancton) Vezi definitia »
DEVÓN, devoni, s. m. Peștișor artificial de metal prevăzut cu cârlige, care servește ca momeală la prinderea peștilor răpitori. – Din fr. devon. Vezi definitia »
MORIÓN2 s. n. 1. cască, coif cu marginile răsfrânte în sus. 2. varietate de cuarț brun-închis, folosită la confecționarea bijuteriilor. (< fr. morion) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z