Definita cuvantului hotelier
HOTELIÉR, -Ă s.m. și f. Proprietar al unui hotel. // adj. În legătură cu hotelurile. [Pron. -li-er, var. otelier s.m.f., adj. / < fr. hĂ?telier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu hotelier
MÁRCHER s.m. Cel care marchează punctele câștigate la joc, în special la biliard. [< engl. marker]. Vezi definitia »
merchandiser, merchandiseri. s.m. – persoana care are drept activitate comertul, ori se ocupa cu vanzarea sau cumpararea produselor pentru a obtine profit – din fr. marchandise „bunuri” din vechea fr. marchant Vezi definitia »
LÄNDLER s.n. Dans german și austriac cu mișcare vioaie, dar nu repede; muzica acestui dans. [Pron. lén-dler. / < germ. Ländler]. Vezi definitia »
BELL-LANCASTER, [bel-læŋcəstə], metodă de învățămînt mutual întemeiată în Anglia de pastorul scoțian Andrew Bell (1753-1832) și de profesorul Joseph Lancaster (1778-1838) pentru școli elementare cu elevi mulți și profesori puțini. Se mai numește sistem lancasterian sau monitorial, deoarece elevii erau împărțiți în grupe conduse de un monitor. În Țările Române a fost aplicat sub denumirea de „împrumutată învățătură” sau „metod alilodidactic”. Vezi definitia »
PONTONIÉR s.m. 1. Militar care lucrează la construirea pontoanelor pentru o armată. 2. Funcționar care face serviciul la ponton. [Pron. -ni-er. / < fr. pontonnier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z