Definita cuvantului pășcăneancă
PĂȘCĂNEÁNCĂ, pășcănénce, s.f. Femeie născută și crescută în municipiul Pașcani (din județul Iași). ♦ Locuitoare din municipiul Pașcani. (pășcănean + suf. -că)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu pășcăneancă
SÚȘĂ s. f. 1. origine, sursă. 2. (med.) proveniență a unei culturi de (infra)microbi; tulpină. (< fr. souche) Vezi definitia »
CAZEÍNĂ s.f. Substanță albuminoidă care se extrage din lapte și formează partea componentă esențială a brânzeturilor; cazeinogen. [Pron. -ze-i-. / < fr. caséine, cf. lat. caseus – brânză]. Vezi definitia »
maletă, malete, s. n. Obiect de îmbrăcăminte cu mâneci, care acoperă jumătatea de sus a corpului și care se poartă lipit de corp, ca un maiou. Vezi definitia »
AMBIÁNȚĂ, ambianțe, s. f. Mediu material, social sau moral în care trăiește cineva sau în care se află ceva; climat (2). [Pr.: -bi-an-] – Din fr. ambiance. Vezi definitia »
LÓDBĂ, lodbe, s. f. (Reg.) Bucată lungă de lemn, despicată dintr-un trunchi de copac; scândură groasă făcută din despicătura unui trunchi, cioplită numai cu securea. [Var.: lóbdă s. f.] – Din ucr. lodva. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z