Definita cuvantului isocron
ISOCRÓN, -Ă adj., s.f. v. izocron.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu isocron
PATISÓN s.n. Legumă, puțin cunoscută în România, din aceeași familie cu dovleacul, având mărimea unui măr și forma unei farfurii răsturnate, cu marginile dințate. [< fr. pâtisson]. Vezi definitia »
AFÓN, -Ă, afoni, -e, adj., s. m. și f. 1. (Persoană) care suferă de afonie. ♦ (Persoană) care nu poate cânta corect, care nu are voce. 2. (Lingv.; la f.) (Consoană) surdă. – Din fr. aphone. Vezi definitia »
Armaghedon (sau Armageddon) Locatie (sau cuvant grecesc) care reprezinta scena bataliei descrisa in Biblie la Revelatii 16:14-16 – Locul sau timpul unei batalii finale intre fortele binelui si raului (posibil insemnand ca batalia sa aiba loc la Armageddon) – De obicei cuvantul este folosit cand este vorba despre o batalie sau coinfruntare decisiva Vezi definitia »
TIMPANÓN s. n. instrument muzical cu coarde de metal care se lovesc cu două ciocănele; țambal. (< fr. tympanon) Vezi definitia »
mason (masóni), s. m. – Francmason. Fr. (franc-)maçon. Sec. XIX (loja cea mai veche din București a fost Steaua Dunării, 1857; de la 1880 la 1914, marea lojă din București le-a condus pe cele din Austria și Grecia). – Der. masonic, adj.; masonerie, s. f. Cf. farmazon. Se folosește și în formele autentice, francmason și der. lui. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z