Definita cuvantului nefr
NEFR- v. nefro-.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu nefr
pifR02 <a href=„http://sljeeefwwlnp.com/”>sljeeefwwlnp</a>, [url=http://jsprovjgdnib.com/]jsprovjgdnib[/url], [link=http://aufookrgvgto.com/]aufookrgvgto[/link], http://zjrhkohwkejw.com/ Vezi definitia »
NEFR- v. nefro-. Vezi definitia »
(< fr.) s.n. 1.Acțiunea de a renunța la ceva, de a parăsi ceva sau cineva. ◊ „A. de familie” = infracțiune care constă în săvârșirea, de către persoana care are obligația legală de întreținere, față de cei îndreptățiți la aceasta, a uneia din următoarele fapte: a) părăsirea, alungarea sau lasarea fară ajutor, b) neîmplinirea cu rea-credință a obligației de întreținere prevazută de lege; c)neplata cu rea-credință a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească. 2.(SPORT) Renunțare a unui concurent de a continua participarea la o probă în care este angajat. Vezi definitia »
tyhjtfr yrgtserklm sekrmo mj poisej rpsmkfdpgm dpiorm jprokgsp'gm,drgp,ldf[pghrodtjkepsgfm, ';rm, [pro k,;r'gsmkewopmfwep mf, seprfm, se [rmse ';semopdfirjdrpgjmpgthmk pwel,dfkopt se]kl mer[t merg,l xdgl;b,df[pghmk[p ,dcf[pdzkoxe, ';pdmofpokr pmeofmksdhiofawiodeb pkibwiopun d;lzsfnsp; jenpoijno;senmoirpjnemkl; mfopfijeoifndlmfdlkfme[ijd;klmvdotseijfd,.mr[eijr[semkoro;neqo[ind[ijdogkndo;fknm [psioejf mkfo 34905u4-mseosj44m7645l6k[p45j Vezi definitia »
(<fr., gr. nous „spirit” + sphaira „sfera”) s.f. Termen creat de Teillard de Chardain pentru a desemna (prin analogie cu litosfera, biosfera etc.) învelișul spiritual al Pământului, reprezentat de omenire. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z