Definita cuvantului psihopedagogic
PSIHOPEDAGÓGIC, -Ă adj. Referitor la psihopedagogie. [< fr. psychopédagogique].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu psihopedagogic
AMAURÓTIC, -Ă, amaurotici, -ce, adj. 1. Care ține de amauroză; propriu amaurozei. 2. (și substantival) Care este bolnav de amauroză. – Din fr. amaurotique. Vezi definitia »
ANTIREUMÁTIC, -Ă adj., s. n. (medicament) contra reumatismului; antireumatismal. (< engl. antirheumatic) Vezi definitia »
CELULÓZIC, -Ă adj. Care conține (sau este format din) celuloză. [< fr. cellulosique]. Vezi definitia »
PROPÍLIC, -Ă adj. (Chim.) Referitor la propil, care conține propil. ◊ Alcool propilic = alcool saturat primar obținut din propan și butan și folosit în parfumerie ca aromatizant. [Cf. it. propilico, fr. propylique]. Vezi definitia »
POLÍTIC, -Ă I. adj. referitor la politică. ♦ nivel ~ = grad de pregătire a cuiva în probleme de politică generală; orientare justă în astfel de probleme; om ~ = cel care își desfășoară activitatea în domeniul politicii (II, 1); drepturi če = drepturi referitoare la participarea cetățenilor la viața obștească și la conducerea treburilor societății II. s. f. 1. activitate a claselor, a grupurilor sociale în raport cu statul, determinată de interesele și de scopurile lor; activitate a organelor puterii și conducerii de stat în domeniul treburilor publice interne și externe. 2. tactică, comportare, abilitate folosită de cineva pentru a-și atinge scopul. (< fr. politique, lat. politicus, gr. politikos, /II/ politike) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z