Definita cuvantului spining
SPÍNING s.m. Pește artificial întrebuințat ca momeală la pescuitul somnului. [< fr., engl. spinning].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu spining
SPRING s.n. (Mar.) Parâmă de legare sau de manevrare dată din bordul unei nave, oblic față de axa sa longitudinală la o baba, sau alt mijloc de amarare de pe chei. [Var. șpring. / < engl. spring]. Vezi definitia »
RING1 s. n. 1. platformă pătrată împrejmuită cu coarde, unde se desfășoară meciurile de box. ◊ platformă într-un local, pe care se dansează. 2. (text.) mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 3. inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 4. șosea, stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. (< fr., engl. ring) Vezi definitia »
ARMSTRONG [ármstrɔŋ], Neil (n. 1930), cosmonaut american. Primul om care a pășit pe Lună (20 iul. 1969), în cadrul misiunii navei cosmice Apollo 11. Comandant al astronavei Gemini 8, care a realizat prima cuplare în cosmos a două vehicule spațiale (16-17 mart. 1966). Vezi definitia »
CHEPÉNG, chepenguri, s. n. 1. Ușă sau capac orizontal sau ușor înclinat, cu care se închide intrarea într-o pivniță, într-o magazie de navă etc. 2. (Rar) Oblon la o fereastră, la un galantar sau la o ușă de prăvălie, care se poate ridica și lăsa vertical. – Din tc. kepenk. Vezi definitia »
șling s.n. (reg.) broderie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z