Definita cuvantului submaxilar
SUBMAXILÁR, -Ă adj. Situat sub maxilar; submandibular. [După fr. sous-maxillaire]

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu submaxilar
ARBITRÁR, -Ă adj. 1. (Făcut) la întâmplare. 2. (Făcut) după bunul plac; samavolnic. [< fr. arbitraire, cf. lat. arbitrarius]. Vezi definitia »
SANITÁR, -Ă adj. Care se referă la sănătatea publică, care are scopul de a întreține și a ocroti sănătatea. ♦ Punct sanitar = mică unitate de asistență medicală în întreprinderi sau în locuri de muncă izolate; agent sanitar (și s.m.) = persoană din cadrul personalului medical inferior care se ocupă cu îngrijirea bolnavilor (în special în mediul rural). ♦ (Despre vehicule) Care servește la transportarea bolnavilor și a răniților. // s.m. Ostaș care face parte din serviciul de îngrijire a răniților în armată. [< fr. sanitaire, cf. lat. sanitas – sănătate]. Vezi definitia »
lebădar, lebădari s. m. țigan. Vezi definitia »
PLEȘCÁR, pleșcari, s. m. (Fam.) Persoană care umblă după chilipiruri; chilipirgiu, pleșcaș (2). – Pleașcă + suf. -ar. Vezi definitia »
MILIONÁR, -Ă s.m. și f. 1. Posesor al unei averi evaluate în milioane. 2. (Fam.) Pilot care a efectuat un milion de kilometri de zbor. [Pron. -li-o-. / cf. fr. millionnaire, germ. Millionär]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z