Definita cuvantului sweet
SWEET adj. invar. (Anglicism) Dulce, dulceag. // s.n. (Muz.) Interpretare dulceagă, sentimentală, în care melodia este evidențiată, în dauna elementelor de ritm și armonie. [Pron. suit. / < engl. sweet].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sweet
BALONÉT, balonete, s. n. 1. Compartiment din interiorul unui balon sau unui dirijabil, umplut cu un gaz mai ușor decât aerul. 2. Dispozitiv de plutire al aripilor de hidroavion. – Din fr. ballonnet. Vezi definitia »
tréclet, trécleți, adj. m. (înv.) blestemat, afurisit. Vezi definitia »
FURCHÉT s.m. Dispozitiv de oțel fixat la bărci pentru sprijinirea ramei în timpul vâslitului. [Var. furchetă s.f. / < it. forchetta, după furcă]. Vezi definitia »
TACHÉT, tacheți, s. m. Piesă metalică scurtă care se montează într-un motor cu ardere internă, pentru a împiedica uzura supapei de distribuție. ♦ Piesă de formă prismatică, folosită la îmbinările a două piese, pentru a mări suprafața de transmitere a forțelor de la o piesă la alta. – Din fr. taquet. Vezi definitia »
INTERPRÉT, -Ă s. m. f. 1. cel care dă o explicație, o interpretare (unui text etc.); translator, traducător. 2. (fig.) reprezentant, exponent însărcinat să arate dorințele, voința cuiva. 3. cel care interpretează o bucată muzicală, un rol etc.; artist, actor. (< fr. interprète, lat. interpres) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z