Definita cuvantului teriodonte
TERIODÓNTE s.f.pl. Subordin de reptile fosile din ordinul teromorfelor, cu dentiția diferențiată, din care se trag mamiferele; (la sg.) reptilă din acest subordin. [< fr. thériodontes].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu teriodonte
SINGURĂTÁTE, (2) singurătăți, s. f. 1. Faptul de a fi singur (1); starea celui care trăiește singuratic (1); spec. izolare morală. 2. Loc retras pe unde oamenii nu umblă deloc sau trec foarte rar; loc pustiu, lipsit de oameni (și de animale); pustietate; p. ext. izolare. – Singur + suf. -ătate. Vezi definitia »
CARATÉ s. n. dermatoză contagioasă sau cronică cauzată de o treponemă, care se manifestă prin erupții roșii, brune sau galbene. (< fr. caraté) Vezi definitia »
PROMOVABILITÁTE s. f. însușirea de a fi promovabil. (< promovabil + -itate) Vezi definitia »
STICLOZITÁTE s.f. Calitatea de a fi sticlos. ♦ Aspect translucid pe care îl prezintă în secțiune boabele cerealelor bogate în gluten. [< sticlos + -itate]. Vezi definitia »
Obezitate de tip ginoid (în formă de pară): mai frecventă la femei, cu tesut grăsos dispus excesiv pe șolduri, sâni si fese. http://www.mymed.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=694öbezitatea-android-sau-ginoid&catid=54:health-tips&Itemid=411 Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z