Definita cuvantului carosier
CAROSIÉR, -Ă adj. (Rar; despre cai; și s.m.) Cu mersul elegant, folosit pentru vehiculele de lux. // s.m. Fabricant de caroserii. [Pron. -si-er. / < fr. carrossier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu carosier
HEPTEMIMÉR, -Ă adj. (Despre cezură) Care se găsește după a șaptea jumătate de picior. [< fr. hepthémimère]. Vezi definitia »
FRIGIDÉR s.n. Aparat electric în care se menține o temperatură scăzută, convenabilă păstrării și conservării alimentelor. [< fr. frigidaire – nume comercial]. Vezi definitia »
CARTIÉR s. n. 1. parte a unui oraș, deosebită de celelalte printr-un caracter specific, propriu; locuitorii respectivi. 2. comandament al unei mari unități militare. ♦ marele ~ general = organul suprem de conducere a armatei în timp de război. ◊ loc unde este cantonată o armată; tabără. 3. porțiune a unei nave în fiecare bord înapoia traversului, deasupra liniei de plutire. ◊ porțiune a unei vergi, între bază și capătul ei. 4. (herald.) fiecare din compartimentele unui scut. (< fr. quartier) Vezi definitia »
PARTENÉR, -Ă, parteneri, -e, s. m. și f. Fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la un joc etc., considerat în raport cu ceilalți participanți. ♦ Fiecare dintre persoanele care formează împreună un cuplu, un grup, o societate, o asociație etc., considerată în raport cu celelalte persoane din cuplu, grup etc. ♦ Cel care interpretează pe scenă, în film etc., împreună cu altul, un număr de program, o scenă dintr-o piesă etc., considerat în raport cu celălalt interpret. – Din fr. partenaire. Vezi definitia »
BÚZER s. n. aparat electromagnetic la unele instalații telefonice, mijloc de apel și de transmitere a unor semnale după codul Morse; vibrator. (< engl. buzzer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z