Definita cuvantului citodiagnostic
CITODIAGNÓSTIC s.n. Metodă de diagnosticare bazată pe studiul microscopic al celulelor prelevate din organism (prin puncții, raclări etc.); citoscopie. [Pron. -di-ag-. / < fr. cytodiagnostic].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu citodiagnostic
PIANÍSTIC, -Ă, pianistici, -ce, adj. Care ține de pian (1), privitor la pian; propriu, caracteristic pianului sau artei interpretative la pian; ca la pian. – Din fr. pianistique. Vezi definitia »
PRIBÓLNIC, pribolnici, s. m. Plantă erbacee din familia orhideelor, cu flori mari, roșii (Orchis simia).Cf. priboi1. Vezi definitia »
ÓBLIC, -Ă I. adj. înclinat față de o dreaptă sau de un plan; pieziș. ♦ (lingv.) caz ~ = denumire a cazurilor care nu exprimă un raport direct (genitivul, dativul, ablativul etc.). II. adj., s. n. (mușchi) a cărui acțiune se exercită în direcții neparalele cu planul de simetrie a corpului. II. s. f. (mat.) dreaptă care nu este perpendiculară pe dreapta, sau pe planul dat. (< fr. oblique, lat. obliquus) Vezi definitia »
RADIOBIÓTIC, -Ă adj. Referitor la efectele biologice ale radiațiilor. [< fr. radiobiotique]. Vezi definitia »
CRANIOLÓGIC, -Ă, craniologici, -ce, adj. (Med.) De craniologie, al craniologiei. [Pr.: -ni-o-] – Din fr. crâniologique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z