Definita cuvantului comodant
COMODÁNT s.n. (Jur.) Cel care dă ceva împrumut prin comodat. [Cf. fr. comodant, it. commodante].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu comodant
ACÁNT s. m. v. acantă. Vezi definitia »
DRAGÁNT s.m. Compoziție din zahăr farin, gelatină, amidon și coloranți alimentari, utilizată pentru confecționarea pieselor de decor în cofetărie; var. tragant; după rețeta originală, această pastă se confecționează cu adaos de gumă adragant (< fr. gomme adragante) sau cu adaos de tragacant (germ. Tragant). Vezi definitia »
CORESPONDÉNT, -Ă s.m. și f. 1. Colaborator extern la un ziar, care trimite corespondență cu caracter informativ din locul în care se află. 2. Persoană care, în lipsa părinților unui elev, are răspunderea acestuia în fața școlii. 3. (Rar) Cel care poartă corespondență cu cineva. // adj. Membru corespondent = membru al unei academii sau al altei instituții științifice, care are aceleași obligații și se bucură de aceleași drepturi ca un membru activ, cu excepția dreptului de vot. [Cf. fr. correspondant, it. corrispondente]. Vezi definitia »
PREEMINÉNT, -Ă, preeminenți, -te, adj. (Livr.) Care este mai presus decât alții sau decât altele, superior (ca valoare, rang etc.) [Pr.: pre-e-] – Din fr. prééminent. Vezi definitia »
ANROCAMÉNT s. n. aglomerare de materiale (piatră, beton) care formează fundații, diguri, baraje. (după fr. enrochement) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z