Definita cuvantului electrocauter
ELECTROCAUTÉR s.n. Cauter care acționează prin încălzire electrică. [< fr. électrocautère].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu electrocauter
SPRÍNTER, -Ă s. m. f. 1. sportiv care participă la o probă de sprint; alergător de viteză. 2. cal de curse pentru viteză mare și fond limitat. (< fr., engl. sprinter) Vezi definitia »
TEMPLIÉR, templieri, s. m. (La pl.) Ordin de călugări militari din evul mediu (care au participat la cruciade); (și la sg.) călugăr care făcea parte din acest ordin. [Pr.: -pli-er) – Din fr. templier. Vezi definitia »
PARTÉR s. n. 1. parte a unei clădiri, la nivelul solului; ansamblul încăperilor din această parte a clădirii. ◊ primul etaj (de la intrare) al unei mine. 2. parte a unei săli de spectacol între scenă și fundul sălii. ◊ totalitatea spectatorilor care ocupă locurile din această parte a sălii. 3. parte a unei grădini sau a unui parc în care se cultivă flori. (< fr. parterre, (1) germ. Parterre) Vezi definitia »
DRAGONIÉR s. m. arbore din țările calde, asemănător unui palmier, de dimensiuni enorme, din care curge o gumă roșie, numită sângele dragonului. (< fr. dragonier) Vezi definitia »
buldozer, buldozere s. n. 1. individ beat. 2. bărbat masiv și puternic. 3. (pub. peior.) instrument de distrugere. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z