Definita cuvantului ipsofon
IPSOFÓN s.n. Instalație atașată unui aparat telefonic pentru a înregistra și reda mesajele telefonice în lipsa abonatului. [< germ. Ipsophon].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu ipsofon
BATALIÓN, batalioane, s. n. Subunitate militară formată din mai multe companii. ♦ Fig. Mulțime, masă. [Pr.: -li-on] – It. battaglione (rus. batalion). Vezi definitia »
síntrón, síntrónuri, s.n. (înv.) tron (bisericesc). Vezi definitia »
ORLÓN s. n. fibră textilă sintetică, prin polimerizare, folosită pentru tricotaje. (< engl., fr. orlon, germ. Orlon) Vezi definitia »
BAGRATION, Piotr Ivanovici, prinț (1765-1812), general rus. În timpul Războiului ruso-turc (1806-1812), a condus armata rusă din Principatele Române (1809-1810). S-a distins în bătăliile de la Austerlitz (1805), Eylau și Friedland (1807). Rănit mortal în bătălia de la Borodino (sept. 1812). Vezi definitia »
BIDÓN, bidoane, s. n. Vas de tablă în care se păstrează sau se transportă lichide. ♦ Ploscuță de tablă simplă sau emailată (îmbrăcată în postav sau piele), folosită de soldați și de excursioniști pentru a-și păstra băutura. – Fr. bidon. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z