Definita cuvantului corigent
CORIGÉNT, -Ă, corigenți, – te, adj., s. m. și f. (Elev sau student) care, la încheierea anului școlar, nu a obținut notă de trecere la una sau două materii și care urmează să dea toamna, din nou, examen la materia sau materiile respective. [Var.: corijent, -ă adj., s. m. și f.] – Din lat. corrigens, -ntis.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu corigent
MANIPULÁNT, -Ă s.m. și f. Mânuitor al unui aparat sau al unei instalații; (spec.) conducător de tramvai. ♦ Mânuitor de bani, de obiecte, de materiale; manipulator. [Cf. fr. manipulant, germ. Manipulant]. Vezi definitia »
ECHIPOLÉNT, -Ă adj. (Rar) De forțe, de valori egale. ♦ (Despre noțiuni sau judecăți) Care exprimă în forme diferite același înțeles. [< fr. équipollent, cf. lat. aequus – egal, pollere – a fi tare]. Vezi definitia »
APETISÁNT, -Ă adj. care trezește apetitul; atrăgător, ispititor. (< fr. appétissant) Vezi definitia »
PRENUMERÁNT, prenumeranți, s. m. (Ieșit din uz) Abonat la o publicație periodică sau la o carte încă netipărită; p. ext. persoană care contribuie la o listă de subscripție. – Din lat. praenumerans, -ntis. Vezi definitia »
FLUORESCÉNT, -Ă adj. Care devine luminos sub acțiunea unei lumini exterioare; care prezintă fluorescență. ◊ Tub fluorescent = izvor de lumină bazat pe principiul descărcării electrice în vapori de mercur aflați într-un tub de sticlă. [Pron. flu-o-res-cent. / < fr. fluorescent]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z