Definita cuvantului întreprinde
ÎNTREPRÍNDE vb. III. tr. A lua hotărârea de a face ceva, a se apuca de ceva, a pune ceva în lucru. [P.i. întreprínd și întreprínz, perf. s. -prinsei, part. -prins. / cf. fr. entreprendre].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu întreprinde
ÁLDE art. invar. (Pop. și fam.) 1. Oameni ca...; specimene de felul..., de tagma... Ei îi trebuie alt soi de bărbat, nu ca de alde [Manolachi] (ALECSANDRI). ♦ Lucruri, întâmplări de felul... Nu mă sperii tu cu de-alde aceste (CREANGĂ). 2. Cei din familie, din jurul cuiva; al lui... La alde Gherghina acasă, fetele începuseră a face gură (BUJOR). 3. (Ca termen de reverență) Nu voi să plece alde neica (CARAGIALE). – Din al + de4. Vezi definitia »
HOMINOÍDE s. f. pl. suprafamilie de hominieni: hilobatidele, pongidele și hominizii. (< fr. hominoïdes) Vezi definitia »
de1 conjcț., prep. Vezi definitia »
NAUTILOÍDE s. n. pl. ordin de cefalopode cu cochilia spiralată și compartimentată; fosile și actuale: nautilul. (< fr. nautiloïdés) Vezi definitia »
RALÍDE s. n. pl. familie de păsări terestre sau semiacvatice alergătoare, de talie mică sau mijlocie: cristeiul-de-baltă. (< fr. rallidés) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z