Definita cuvantului marochin
MAROCHÍN s.n. Piele de oaie, de capră etc. tăbăcită într-un anumit fel pentru a căpăta lustru și finețe; material care imită o astfel de piele. [Var. marochină s.f. / cf. fr. maroquin, it. marocchino < sp. marroquin – marocan].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu marochin
crin, crini s. m. (er.) vagin. Vezi definitia »
AUSTIN [ɔstin], oraș în S S.U.A., pe Colorado; centru ad-tiv al statului Texas; 748,5 mii loc. (1988, cu suburbiile). Nod de comunicații. Aeroport internațional. Prelucr. petrolului și a lemnului. Ind. electronică, a sticlei și alim. Universități (1876, 1881). Vezi definitia »
MASCULÍN, -Ă adj. 1. De mascul; bărbătesc. ◊ Gen masculin = formă pe care o ia un cuvânt (substantiv, pronume etc.) pentru a denumi o ființă sau un lucru considerat de sex bărbătesc sau care este în legătură cu un astfel de nume. 2. (Despre rime) Care rimează pe ultima silabă accentuată. [Cf. fr. masculin, lat. masculinus]. Vezi definitia »
URSÍN s. m. mic animal marin, cu carapace calcaroasă și acoperit cu ghimpi mobili, ale cărui glande reproducătoare sunt comestibile. (< fr. oursin) Vezi definitia »
AFÍN2, -Ă, afini, -e, s. m. și f. (Jur.) Rudă prin alianță. – Din lat. affinis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z